Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Örökségkezelő Nkft.

hu

Új protokollal védi látogatóit a ZSÖK

Szerző: ZsÖK NKft.

Hogy biztonságban élvezhessék a programokat a Kodály Központ, az E78 Koncertterem, valamint a Művészetek és Irodalom Háza látogatói, új protokollt vezetett be a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

Az intézkedés a jelenlegi szabályozásnak megfelelően, az ültetett előadások során az épületben egyidejűleg jelen lévő látogatók létszámát nem korlátozza. Az épületek közönségforgalmi területein dolgozó munkatársak számára kötelező a szájat és orrot takaró védőmaszk használata.

 

A közönség számára a maszk viselése az aulában, belső előtérben kötelező, az előadóteremben ajánlott.

Az előadásokat csak tünetmentes nézők látogathatják. A ZSÖK arra kéri látogatóit, hogy a programokra 30-45 perccel korábban érkezzenek, és ügyeljenek a fizikai távolság megtartására. A nézőteret az adott előadás kezdete előtt 30 perccel nyitják meg, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát.

A bejáratoknál érintésmentes kézi hőmérővel mérik az érkezők testhőmérsékletét.

Amennyiben a mért érték 37,5 °C vagy annál magasabb, egy 10 perces türelmi idő után újabb mérést végeznek, amely alapján végleg eldől, hogy a látogató beléphet-e az épületbe. 37,5 °C testhőmérséklet vagy annál magasabb érték esetén a néző nem léphet be az épületbe. Ezek a látogatók a ZSÖK Infopontjainak bármelyikén visszaválthatják jegyüket az előadást követő 30 napon belül.

A termekben külön ültetési szabályozás nincs.

Az épületben az általános takarítást végzők létszámát megemelték, az előadásokat megelőzően fokozott figyelmet fordítanak a nézőtéri székek, kilincsek, illetve a mosdók fertőtlenítő takarítására.

Belépéskor kézfertőtlenítési lehetőség biztosított a közönség részére.

A Kodály Központ épületének közönségforgalmi területein gépi szellőztetés működik, amely biztosítja e terek rendszeres, magas hatásfokú frisslevegő-ellátását. A ZSÖK folyamatosan ellenőrzi a légtechnikai rendszerek tisztaságát. Az előadások megkezdését megelőzően, valamint a szünetekben a gépi szellőztetést a gyors és teljes légcsere érdekében magasabb fokozatra állítják.

A ZSÖK arra kéri a közönséget, hogy elsősorban az online felületeken vásárolják meg jegyeiket.

Az intézkedések folyamatosan követik az aktuális szabályozást, a részletekről a honlapokon és a Facebook-oldalakon tájékozódhatnak.

 

https://www.kodalykozpont.hu/informacio

https://www.pmh.hu/informacio

https://www.e78.hu/informacio

 

ZsÖK NKft.

Támogatók