Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Örökségkezelő Nkft.

hu

Panaszbejelentés

PANASZBEJELENTÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Panaszának bejelentését írásban, elektronikus úton a panasz@zsn.hu e-mail címre kérjük megküldeni Társaságunk részére a honlapunkról letölthető formanyomtatvány kitöltésével és elküldésével, vagy levélben a nyomtatvány tartalmi elemeivel egyezően – a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. 7603 Pécs, Pf. 27. vagy 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 37. szám alatti címére címezve. A Borítékon kérjük feltüntetni a „PANASZ” vagy „PANASZBEJELENTÉS” szót.

 

A panasznak olyan kérelmet tekintünk, amely egyéni jog – vagy érdeksérelem megszüntetésére irányul, és elintézése nem tartozik más – így különösen bírósági, közigazgatási – eljárás hatálya alá.

 

A panasz bejelentésére vonatkozó garanciális előírásokat – mint a panasz bejelentő védelme, a személyes adatainak kezelése, megőrzése, továbbítása – a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. IU-11/2021. számú ügyvezetői utasítása tartalmazza.

 

A PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY kitöltése során a panaszának tömör leírása mellett kérjük adja meg a következő adatait – név, lakcím, telefonszám, e-mail cím -, majd aláírásával ellátva küldje meg a megadott elérhetőségeink egyikére. A kiválasztott tájékoztatási mód szerint Társaságunk az Ön által megadott elérhetőségre küldi meg a válaszát.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ügyfeleink személyes adatainak panaszkezelés céljából történő kezelése során a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. a saját adatkezelési szabályzata és a hatályos adatvédelmi jogszabályokban lefektetett alapelvek és követelmények figyelembevételével jár el. Az adatkezelési szabályzat megtalálható Társaságunk honlapján, a https://www.zsokkft.hu oldalon.

 

Panaszbejelentő nyomtatvány

Támogatók