Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Örökségkezelő Nkft.

hu

Szigorítások miatti változások a ZsÖK-nél

Szerző: Halász Kinga

A hétfőn bejelentett szigorítások nyomán elmaradnak a pécsi Zsolnay Örökségkezelő NKft. programjai a cég minden helyszínén; ugyanakkor a ZsÖK szeretne pozitív élményekkel kedveskedni az érdeklődőknek, így keresi a lehetőségeket akár az online térben, akár a szabályozás által engedélyezett kültéri látnivalók létrehozásával.

A koronavírus miatt bevezetett szigorító szabályozások értelmében november 11-től bezárnak a ZsÖK kiállításai, látnivalói, valamint szünetelnek a programok a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Kodály Központban, a Művészetek és Irodalom Házában, a világörökségi helyszíneken, valamint a Pécsi Galériában – a jelenlegi helyzet szerint a következő egy hónapban. Sok programnak már ismert az új időpontja, amelyekre a megvásárolt jegyek érvényesek lesznek.

 

Az időszakos kiállítások kapcsán videók és online tartalmak készülnek, de a szervezők megvizsgálják annak lehetőségét is, hogy esetleg kültérről látható alkotásokat is közzétegyenek. Egyes programok kapcsán igyekszik kidolgozni a ZsÖK az online közvetítés lehetőségét. Ennek első állomása a Zsolnay Színház Reloaded * Háy János: A lány, aki hozott lélekből dolgozott című darab streamelése lesz.

 

A személyesen megvásárolt jegyek visszaválthatók lesznek a Művészetek és Irodalom Házában, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában és a Zsolnay Infopont&Shopban. Ezen helyszínek nyitvatartása megtalálható a honlapon. Az online vásárolt jegyek a Jegymesternek (info@jegymester.hu címre) írt e-mail útján válthatók vissza.

 

A Zsolnay Infopont és Shopban a Zsolnay-termékek, ékszerek és ajándéktárgyak mellett lehetőség van megvásárolni a ZsÖK ajándékutalványát is.

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020. október 31-ig vásárolt ajándékutalványok 2021. június 30-ig érvényesek.

 

Köszönjük látogatóink megértését és türelmét.

Az aktuális információkat folyamatosan közöljük a cég honlapjain és Facebook felületein.

Halász Kinga

Támogatók