Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Örökségkezelő Nkft.

hu

Kultúrával a Családokért

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. családi projektje

infoblokk-felso

Kedvezményezett neve: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Projekt címe: Kultúrával a Családokért

Szerződött támogatás összege: 40 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2019.02.01.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00525

 

 

Projekt tartalmának bemutatása:

 

Kultúrával a Családokért – A Zsolnay Örökségkezelő NKft. családi projektje

Kultúrával a Családokért Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZsÖK), családi projektje, melynek keretében a kultúra eszközeivel kíván a családok számára élményszerű, ugyanakkor tartalmas programokat szervezni. A kétéves időtartam alatt 30-féle, összesen 457 program kerül meghirdetésre, melyek között szerepelnek ismeretátadó előadások, készségfejlesztő foglalkozások, tanácsadások és a kultúra eszközeivel kikapcsolódást nyújtó programok is. Ezek elsősorban a Zsolnay Kulturális Negyedben, valamint a ZsÖK belvárosi helyszínein kapnak helyet.

 

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. projektjével hozzá kíván járulni a család társadalmi szerepének megerősítéséhez, a családi kohézió növeléséhez, a családok életvezetési kompetenciáinak fejlesztéséhez, elősegítve a fiatalok családi életre való felkészülését, a nők és férfiak társadalmi egyenlőségét, ösztönözve a generációkon átívelő együttműködést. A projekt továbbá szolgáltatásokkal segíti a krízishelyzet megelőzését és támogatja a már krízishelyzetbe került családokat.

logok-fooldalra

Támogatók